page

produk

Tongee profési manufaktur rechargeable LED phototherapy mask mask raray masker shiled '

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

z2

e2
149
155
158
157

a9a11

 

Profil Perusahaan:

a12

a13 a14 a15 a16 a17 a18 a19

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto? Naha gratis atanapi tambahan?
A: Leres, urang tiasa nyayogikeun conto gratis. Éta gratis.

T: Kumaha urang tiasa nampi harga?
A: Biasana, dijantenkeun 1) Spésifikasi; 2) Jumlah; 3) Bahan & Kandel; 4) Nyetak
Maka cutatan lengkep bakal ditawarkeun kudi 24 jam.

Q: Naon file desain format anu anjeun pikahoyong kanggo dicetak?
A: AI; PDF; CDR; JPA; EPS.

Q: Dupi anjeun ngabantosan desainna?
A: Kami gaduh désainer propésional pikeun ngabantosan inpormasi saderhana sapertos logo sareng sababaraha gambar.

Q: Naon istilah perdagangan sareng mayarment istilah?
A: 30% atanapi 50% T / T sateuacan produksi; Mayar dina sadayana sateuacan kintun.

P: Dupi abdi tiasa nampi sampel énggal sareng desain kuring pikeun konfirmasi?
A: Leres. Urang tiasa ngalakukeun sampel kualitas luhur sami sareng desain anjeun pikeun konfirmasi.

Q: Kumaha upami waktos pamimpin?
A: Éta gumantung kana kuantitasna. Biasana 10 dugi 12 dinten damel saatos nampi setoran sareng konfirmasi sampel.

Q: Kumaha carana abdi tiasa terang upami barang-barang kuring parantos dikirim?
A: poto lengkep unggal prosés bakal dikirim ka anjeun salami produksi.

Q: Naon metode pengiriman barang anu kuring tiasa milih? Kumaha upami waktos pengiriman unggal pilihan?
A: DHL, UPS, TNT, FEDEX, DINA laut, sareng sajabana 3 dugi ka 5 dinten damel pangiriman ekspres. 10 dugi 30 dinten damel ku laut.

Q: Kumaha anjeun ngitung biaya pengiriman?
A: Kami bakal nyayogikeun biaya pengiriman numutkeun perkiraan GW nalika ngadugikeun.

Q: Naha anjeun ngagaduhan MOQ?
A: Leres, normalna 500-5000 pcs. Ogé éta gumantung kana spésifikasi, gawéan sareng bahan khusus.

Q: Kumaha anjeun ngajamin kualitas anjeun? Upami kami henteu nyugemakeun kualitas anjeun, kumaha cara anjeun?
A: Biasana urang ngalakukeun sampel pikeun anjeun pikeun mastikeun sadayana, sareng produksi bakal sami sareng sampel.
Upami anjeun hariwang ngeunaan masalah kualitas, anjeun tiasa mesen ngalangkungan jaminan perdagangan alibaba.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami