page

produk

Tongee Anyar Justru lulus Médis Injeksi 1m Stilisasi kaamanan Jarum suntik

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

普通产品

 

 

Detil produk: 

。。微信图片_202012281357452/products/

 

Spésifikasi:

Bahan: Palastik heuras
Lem Colokkeun: Latéx
Kapasitas: 1ml

 Ukuran anu sayogi:

1ml, 2.5ml, 3ml, 5ml, 10ml, 20ml, 30ml, 60ml, 100ml, 150ml, 200ml, 250ml, 300ml, 350ml, 500ml, Sareng gumantung ka anu ngagaleuh

 

Ngaran Produk Jarum jarum Alat Médis Tongee pikeun Dispensing Kedokteran Lisan sareng Perawatan Bumi
Bahan PVC
Volume 1 ml
Pamakéan Ngeusian deui, ngukur, nyiram kebon sareng SEPARATOR minyak atsiri, jsb.
Dibungkus steril Unggal jarum suntik masing-masing disegel, bersih, aman sareng steril, saé pikeun minyak atsiri, laboratorium sains, industri, aplikasi tinta, parfum, pelumas, sealant, jst.
Cocog pikeun Plunger laras polipropilén pikeun ngukur sareng ngaluarkeun cairan, cocog pikeun panggunaan laboratorium sareng ékspérimén

 

1) Jarum suntik tiasa dipakai nganggo tilu bagian, luer lock atanapi luer slip
2) Lulus CE sareng auténtikasi ISO.
3) Tong transparan ngamungkinkeun gampang ngukur volume anu aya dina jarum suntik.
4) Lulusan anu dicitak ku mangsi anu teu tiasa dipercaya dina tong gampang dibaca
5) Plunger cocog sareng jero laras pisan kanggo ngamungkinkeun gerakan lemes
6) Bahan laras sareng plunger: Bahan kelas PP (Polipropilén)
7) Bahan gasket: Latex Pengetahuan Alam, Karét Sintétik (gratis latex)
8) Produk 1ml, 2.5ml, 3ml, 5ml, 10ml, 20ml, 30ml, 60ml, 100ml, 150ml, 200ml, 250ml, 300ml, 350ml, 500ml kalayan Blister kemasan sayogi.
9) Disterilkeun ku gas EO, henteu toksik sareng non-pyrogenik.

 

1-公司介绍2-工艺流程3-好评表4-车间5-医疗备案6-证书7-展会8-物流9-问答表10-信息


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami