page

produk

Tongee bolong lawon bernapas + anti-kabut lensa Beureum Shiled

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

z2

 

Ngaran Produk transparan tameng raray sareng wadah gelas
Modél TJ-Nyanghareupan tameng
Ukuranna 33 * 22cm; Ketebalan PET: 0.3mm
Bahan Piaraan
Warna Narima adat
Aplikasi Pelindung médis, rumah sakit, sakola, balanja, wates
Palayanan OEM disadiakeun, stock ageung, pangiriman gancang

 

zc1
64
88
89
93
95

az33 az2 az3 az4

a9a11

 

Profil Perusahaan:

a12

a13 a14 a15 a16 a17 a18 a19

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto? Naha gratis atanapi tambahan?
A: Leres, urang tiasa nyayogikeun conto gratis. Éta gratis.

T: Kumaha urang tiasa nampi harga?
A: Biasana, dijantenkeun 1) Spésifikasi; 2) Jumlah; 3) Bahan & Kandel; 4) Nyetak
Maka cutatan lengkep bakal ditawarkeun kudi 24 jam.

Q: Naon file desain format anu anjeun pikahoyong kanggo dicetak?
A: AI; PDF; CDR; JPA; EPS.

Q: Dupi anjeun ngabantosan desainna?
A: Kami gaduh désainer propésional pikeun ngabantosan inpormasi saderhana sapertos logo sareng sababaraha gambar.

Q: Naon istilah perdagangan sareng mayarment istilah?
A: 30% atanapi 50% T / T sateuacan produksi; Mayar dina sadayana sateuacan kintun.

P: Dupi abdi tiasa nampi sampel énggal sareng desain kuring pikeun konfirmasi?
A: Leres. Urang tiasa ngalakukeun sampel kualitas luhur sami sareng desain anjeun pikeun konfirmasi.

Q: Kumaha upami waktos pamimpin?
A: Éta gumantung kana kuantitasna. Biasana 10 dugi 12 dinten damel saatos nampi setoran sareng konfirmasi sampel.

Q: Kumaha carana abdi tiasa terang upami barang-barang kuring parantos dikirim?
A: poto lengkep unggal prosés bakal dikirim ka anjeun salami produksi.

Q: Naon metode pengiriman barang anu kuring tiasa milih? Kumaha upami waktos pengiriman unggal pilihan?
A: DHL, UPS, TNT, FEDEX, DINA laut, sareng sajabana 3 dugi ka 5 dinten damel pangiriman ekspres. 10 dugi 30 dinten damel ku laut.

Q: Kumaha anjeun ngitung biaya pengiriman?
A: Kami bakal nyayogikeun biaya pengiriman numutkeun perkiraan GW nalika ngadugikeun.

Q: Naha anjeun ngagaduhan MOQ?
A: Leres, normalna 500-5000 pcs. Ogé éta gumantung kana spésifikasi, gawéan sareng bahan khusus.

Q: Kumaha anjeun ngajamin kualitas anjeun? Upami kami henteu nyugemakeun kualitas anjeun, kumaha cara anjeun?
A: Biasana urang ngalakukeun sampel pikeun anjeun pikeun mastikeun sadayana, sareng produksi bakal sami sareng sampel.
Upami anjeun hariwang ngeunaan masalah kualitas, anjeun tiasa mesen ngalangkungan jaminan perdagangan alibaba.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami