page

produk

Tongee Médis tiasa nganggo jarum suntik plastik suntikan 3ml tanpa jarum  

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

普通产品

 

 

Detil produk

 

微信图片_20201229114112图片1图片2

 

Bahan Kelas médis PP + PE
Volume 1cc, 2cc, 3cc, 5cc, 10cc, 20cc, 50cc
Jenis Selip atanapi konci Luer
Ukuran Jarum 21G ~ 29G
Warna Transparan, bodas
Pakét PE atanapi Blister
OEM Aya

 

1-公司介绍2-工艺流程3-好评表4-车间5-医疗备案6-证书7-展会8-物流9-问答表10-信息

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami