page

produk

Tongee Sacara Sacara Sacara presisi Suhu Demam Mengukur Dihareup inframerah digital thermometer Éléktronik

pedaran pondok:

Sanitizer panangan baktérial ieu ngagaduhan kapasitas 250 ml sareng bungkus kompak anu tiasa dijalankeun. Éta tiasa maéhan 99,99% baktéri. Éta raos lembut sareng daun panangan anjeun karaos seger tanpa caket atanapi résidu. Tiasa dianggo di kantor, ruang kelas, pabrik, bumi, sakola, jsb.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

普通产品

 

Panjelasan Produk

 

Ngaran Barang Suhu Precision Kacida Precision Ngukur Dihareup inframerah digital thermometer Éléktronik
ngetik Termométer ceuli sareng dahi dual mode
Ukuran barang 162 × 59 × 40mm 
Beurat 79 gram 
Katepatan ± 0,2 ℃ / ±0,4F
Kisaran pangukuran 35.0 ~ 42.9 ° C (95 ~ 109.2 ° F)
Memori pangukuran 32 kelompok
Resolusi tampilan 0,1 ℃ / ° F
Batre peryogi 2 batré AAA
ukuran kotak warna 172 * 58 * 46mm
Tekanan atmosfir 86-106 kPa

 

Fitur tina dahi anu sanés kontak sareng thermometer ceuli:

Téknologi 1.AMS (Dipaténkeun): modeu otomatis pindah antara modeu dahi & ceuli.

2. Awak leutik kalayan layar ageung nampilkeun bacaan anu ayeuna sareng anu sateuacanna. 

3.Multi-fungsional, tiasa ngukur dahi anu déwasa, dahi budak, suhu ceuli sareng obyék.

4 measurementukuran gancang, kirang ti 1 detik.

5.40 sét kenangan, gampang diémutan.

6.Ngalih antara mode bisu sareng un-bisu.

7. Peringatan muriang audio & visual sareng tampilan latar opat warna. 8.Ngalih antara ℃ sareng ℉.

 

Heda34d3d95334421a287b3a2c20864b1d2Hb8003ac7254f4acbbced67bdcdc81568f图片1

 

1-公司介绍2-工艺流程3-好评表4-车间5-医疗备案6-证书7-展会8-物流9-问答表10-信息

 

 

 

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami