page

produk

Tongee High Quality of Ultra-low Temperature Freezer sareng gampang dikontrol Ultra-low Temperature Freezer

pedaran pondok:

Sanitizer panangan baktérial ieu ngagaduhan kapasitas 250 ml sareng bungkus kompak anu tiasa dijalankeun. Éta tiasa maéhan 99,99% baktéri. Éta raos lembut sareng daun panangan anjeun karaos seger tanpa caket atanapi résidu. Tiasa dianggo di kantor, ruang kelas, pabrik, bumi, sakola, jsb.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

普通产品

图片1/tongee-highly-precision-temperature-fever-measuring-forehead-digital-infrared-electronic-thermometer-product/8101-公司介绍2-工艺流程3-好评表4-车间5-医疗备案6-证书7-展会8-物流9-问答表10-信息


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami