page

produk

  • Disposable Syringe With Safety Needle

    Jarum suntik Pakai Sareng Jarum Kaamanan

                  Gambar Detil  
  • Disposable syringe with protective needles

    Jarum suntik nganggo jarum pelindung

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Disposable safety needles

    Jarum kaamanan pamiceunan

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Vaccine Syringe safety needles 3ml 5ml

    Jarum kaamanan Jarum suntik Vaksin 3ml 5ml

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.