page

produk

  • Hot sale finger clip type fingertip pulse oxy saturation tester

    Dijual panas jinis klip ramo ujung jari pulsa uji jenuh oxy

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Portable fingertip pulse oximeter for household use

    Oksimeter pulsa ujung jari portabel pikeun panggunaan rumah tangga

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Tongee ready stock portable fingertip pulse oximeter

    Tongee siap stock portable ujung jari pulsa oksimeter

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Finger clamp finger pulse oximeter

    Ramo jepitan jari jari pulsa oksimeter

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Disposable Syringe With Safety Needle

    Jarum suntik Pakai Sareng Jarum Kaamanan

                  Gambar Detil  
  • Tongee forehead thermometer non-contact

    Thermometer dahi Tongee non-kontak

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Disposable syringe with protective needles

    Jarum suntik nganggo jarum pelindung

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Disposable safety needles

    Jarum kaamanan pamiceunan

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • High precision forehead thermometer for household use

    Térmométer dahi presisi tinggi pikeun panggunaan rumah tangga

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Non-contact infrared forehead thermometer

    Térmométer dahi anu henteu dihubungi

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Vaccine Syringe safety needles 3ml 5ml

    Jarum kaamanan Jarum suntik Vaksin 3ml 5ml

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Factory production Wholesale portable led uv disinfection sterilizer bag

    Produksi pabrik Grosir portabel anu dipimpin uv disinfection sterilizer bag

    Portable Health Bag mangrupikeun port disinfection ultraviolét (UV) portabel, anu ngagabungkeun téknologi disinfection ultraviolét LED. Panjang gelombang UV tina 270nm tiasa maéhan sababaraha rupa mikroorganisme ngalangkungan karusakan radiasi kana mikroorganisme (patogén sapertos baktéri, virus, spora, sareng sajabana) sareng karuksakan asam nukléat, sahingga ngahontal tujuan disinféksi.
123456 Teras> >> Halaman 1/6