page

Warta Industri

Warta Industri

  • How to Prevent Infection With the Coronavirus

    Kumaha Nyegah Inféksi Ku Coronavirus

    Novel Coronavirus 2019, Organisasi Kaséhatan Dunya sacara resmi namina 2019-NCOV. dina Januari 12, 2020. Coronavirus mangrupikeun kulawarga ageung virus anu dipikanyaho nyababkeun pilek sareng panyakit anu langkung serius sapertos sindrom Pernafasan Wétan Tengah (MERS) sareng sindrom pernapasan akut anu parah (SARS). Novel ...
    Maca deui
  • Naon bahan sareng nyetak pakéan isolasi médis?

    Wabah wabah ieu nyababkeun henteu cukup peralatan médis, sareng dokter parantos nganggo jas hujan polipropilén. Naha papakéan pelindung konéng, bodas, biru, sareng biru tua, baju isolasi, sareng baju bedah ieu ngagaduhan standar anu cocog? Naha sami? Dihandap ieu kuring nyobian ngabahas ieu ...
    Maca deui
  • Pandemi Covid-19: Dimana hotspot coronavirus global?

    Coronavirus neraskeun panyebaranana di sakumna dunya, kalayan 31 juta kasus anu dikonfirmasi di 188 nagara sareng korban maot gancang-gancang ngahontal sajuta. Genep bulan saatos Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) nyatakeun éta pandemi, virus ieu nyerang di seueur nagara sareng sababaraha anu tétéla ...
    Maca deui
  • Pandemi Covid-19: Dimana hotspot coronavirus global?

    Coronavirus neraskeun panyebaranana di sakumna dunya, kalayan 31 juta kasus anu dikonfirmasi di 188 nagara sareng korban maot gancang-gancang ngahontal sajuta. Genep bulan saatos Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) nyatakeun éta pandemi, virus ieu nyerang di seueur nagara sareng sababaraha anu tétéla ...
    Maca deui
  • Leungitna bau Coronavirus 'benten sareng tiis sareng flu'

    Kaleungitan bau anu tiasa ngiringan coronavirus unik sareng bénten ti anu dialaman ku anu nganggo hawa atanapi flu anu goréng, saur panaliti Éropa anu parantos nalungtik pangalaman pasién. Nalika penderita Covid-19 kaleungitan bau cenderung ngadadak sareng parah. Sareng aranjeunna biasana henteu ...
    Maca deui