page

wartos

Tanggal 9 Désémber, Zhejiang ngayakeun pencegahan epidemi pneumonia makuta 58 anyar sareng konperénsi pencét kerja. Jalma anu aya hubunganana sareng Kantor Pimpinan Pimpinan Provinsi sareng Pencegahan sareng Biro Pengawasan Pasar Provinsi ngenalkeun kaayaan koordinasi sareng promosi pencegahan sareng pangendalian wabah sareng pangembangan ékonomi sareng sosial.

 

Wartawan diajar tina konperénsi pers yén, pikeun sacara efektif nyegah bahaya anu disumputkeun tina "pangiriman fisik ti jalma ka jalma", Zhejiang bakal mariksa pamariksaan, ngamuat sareng ngabongkar, ngangkut, neundeun, ngolah, sareng penjualan kadaharan rantai tiis anu diimpor , barang impor anu sanés, koper panumpang inbound sareng barang-barang sanés. Salaku tanaga konci pencegahan sareng pangendali wabah, staf dina ngamuat sareng ngabongkar sareng tautan anu sanés mastikeun ngalaksanakeun sarat panyalindungan, teras-terasan ngalaksanakeun pangawasan kasihatan sadidinten, sareng ningkatkeun frekuensi tés asam nukleik. Dina waktos anu sasarengan, nguatkeun uji asam nukléat tina artikel éntri sareng praktisi anu kalibet.Jumlah sampel praktisi, sampel artikel, sareng sampel lingkungan anu diuji di unggal kabupaten (kota, kabupaten) unggal minggu henteu kedah kirang ti 30.

 

Konperénsi pers nyatakeun penanganan anu relevan pikeun kadaharan rantai tiis anu diimpor asam-positif inti anyar:

 

Jam 21:00 sonten tanggal 2 Désémber, conto ngawaskeun unggal dinten tina dahareun ranté tiis anu dikoléksi ku Yuhuan Center for Disease Control and Pencegahan di Pasar Sayuran Pusat Chengguan mendakan spésimen suku tukang beku anu diimpor ti Brazil anu diuji positip pikeun asam nukléat coronavirus énggal. Saatos disusud ku sistem "Zhejiang Cold Chain", produk-produk anu dilebet dilebet nagara ngalangkungan Pelabuhan Shanghai Yangshan tanggal 28 Séptémber. Daérah lokal gancang-gancang ngalaksanakeun tindakan darurat sapertos panyimpenan kargo, pamariksaan sareng pamisahan, sareng éliminasi situs, sareng dilaksanakeun tés asam nukléat dina lingkungan sareng karyawan di luar pasar sapeuting. Distrik sareng kabupatén anu aya hubunganana sareng Kota Taizhou anu kalibet dina sirkulasi produk langsung ngalaksanakeun kargo sareng pelacakan tanaga, panyilidikan sareng pembuangan. Kantor Pencegahan sareng Kontrol ogé ngabéjaan propinsi sareng kota tatangga. Numutkeun statistik, Taizhou City ngempelkeun total 174 sampel tina sakumpulan produk anu sami, bungkus luar, sareng lingkungan éksternal anu kalibet, sareng 3304 jalma anu terlibat dicirikeun. Hasil uji asam nukléat sadayana négatip.

 

Tanggal 5 Désémber, Kota Wuxi, Propinsi Jiangsu, ngawartosan ka perusahaan yén bungkus luar beku sapi bonbon impor beku anu diimpor ku perusahaan parantos diuji positip pikeun coronavirus énggal. Zhejiang geuwat ngatur Hangzhou, Ningbo, Huzhou, Jiaxing, Shaoxing, Zhoushan, Taizhou sareng tujuh daérah sanés anu kalibet dina sakumpulan produk anu sami pikeun ngalaksanakeun sampling darurat sareng uji coba, pangawasan kaséhatan tanaga sareng disinféksi, sareng nutup produk pikeun pembuangan anu henteu bahaya.Dugi ka tanggal 8 Désémber, 4.975 conto produk sareng bungkusan anu patali, lingkungan luar sareng praktisi parantos diconto sareng diuji, sareng hasil uji asam nukléat sadayana négatip.

 

Dina raraga ningkatkeun mékanisme manajemén tutup-loop impor tina ranté tiis-impor, Zhejiang parantos ngalaksanakeun "operasi skala pinuh" dina dahareun ranté tiis anu diimpor anu lebet ngalangkungan palabuhan Zhejiang atanapi ngalir ka Zhejiang ngalangkungan palabuhan Zhejiang pikeun neundeun, ngolah (subkontrak), sareng penjualan. Dikawasa, teu aya paninggalan "manajemén loop tertutup, jelas nyatakeun" opat henteu kedah ", nyaéta:

 

Anu henteu ngagaduhan inspeksi sareng sertipikat karantina henteu kénging dipasarkeun, anu henteu aya laporan uji asam nukleik teu kénging dipasarkeun, anu henteu ngagaduhan sertipikat desinfeksi henteu kénging dipasarkeun, sareng anu henteu ngagaduhan kode sumber anu tiasa ditacak tina ranté tiis kadaharan henteu kénging dipasarkeun, sacara épéktip ngirangan résiko panyebaran wabah kadaharan tiis anu diimpor.

 

Salaku tambahan, Zhejiang ogé bakal nguatkeun pencegahan sareng kontrol virus makuta anyar dina barang impor sareng staf anu aya hubunganana. Ditilik tina kasus-kasus domestik anyar, di lingkungan hawa anu handap dina usum salju, coronavirus énggal tiasa nyebarkeun ngalangkungan sistem logistik ranté anu teu tiis, anu nempatkeun syarat anyar pikeun kerja pertahanan fisik. Fokus kana ningkatkeun langkung seueur mékanisme "pamariksaan sumber sareng kontrol + isolasi inti anu inti + kendali calakan presisi", Zhejiang parantos nyusun pedoman pikeun pencegahan sareng kontrol tulisan entri sareng staf anu aya hubunganana. Diantarana, sadaya barang impor diangkut ku penerbangan kargo internasional atanapi ngalangkungan palabuhan ka nagara, kecuali pikeun sababaraha komoditas massal, pancegahan sareng sacara komprehensif didisinfeksi kana alat transportasi sareng bungkus luar produk; permukaan luar koper anu dipariksa panumpang lebet diluluskeun kana sabuk conveyor bandara Sacara prinsip, disinfeksi seragam diperyogikeun sateuacan ékstraksi. Karya disinféksi nuturkeun prinsip kaamanan, épéktipitas, sareng operasi anu merenah, anu henteu ngan ukur ngirangan résiko virus makuta énggal diimpor ngalangkungan barang impor, tapi ogé ngaminimalkeun hubungan sareng biaya operasi anu teu perlu.

 

Numutkeun ka jalma anu aya hubunganana sareng Kantor Grup Pimpinan Provinsi pikeun Pencegahan sareng Kontrol, Zhejiang henteu ngagaduhan laporan kasus anu dikonfirmasi lokal anyar pikeun 175 dinten padeukeut; ayeuna aya 4 kasus anu dikonfirmasi dirawat di rumah sakit, sareng 27 kasus inféksi asimtomatik masih dina panineungan médis, sadayana ti luar negeri lebet.

 

Kusabab ayana kasus sporadis di Kota Manzhouli Daérah Wewengkon Otonom Mongolia, Kacamatan Zhalai Nuoer Kota Hulunbuir, Kacamatan Pidu sareng Kabupatén Chenghua Kota Chengdu Propinsi Sichuan, numutkeun sarat tina mékanisme kendali presisi normalisasi Zhejiang, saha waé anu diklasifikasikeun salaku résiko ageung atanapi sedeng-résiko Anu datang ka Zhejiang sareng balik deui ka Zhejiang ti daérah éta, upami aranjeunna henteu tiasa nyayogikeun sertipikat uji asam nukleat négatip dina 7 dinten sateuacan dugi ka tempat anu dituju, atanapi "kode kaséhatan" héjo kode anu ngandung inpormasi, aranjeunna bakal diarahkeun ka tempat anu ditunjuk sapertos titik jasa komprehensif lokal pikeun uji asam nukleat; hasilna négatip Éta tiasa ngalir sacara bébas sareng tertib dina kaayaan ukuran suhu normal sareng panangtayungan pribadi.

 

Salaku tambahan, dina pandangan kanyataan yén kaayaan wabah di Kashgar, Xinjiang parantos terkendali, sareng Zhejiang diréduksi jadi tingkat résiko anu rendah di sakumna daérah, henteu kedah meryogikeun personil anu ngantunkeun Kalai sareng Zhejiang pikeun balik deui ka Zhejiang pikeun nyayogikeun sertipikat uji asam nukléat négatip. Pikeun anu balik ka Zhejiang ti Kacamatan Pelabuhan Dongjiang Kota Tianjin, Daérah Anyar Binhai sareng Daérah Anyar Pudong Anyar, anu diréduksi jadi résiko anu handap, sertipikat uji asam nukleat négatip henteu diperyogikeun deui.

 

Kusabab wabah wabah éta, Zhejiang teras-terasan ngadeteksi kru positip virus makuta anyar tina kapal internasional anu diperbaiki di Hong Kong. Nguatkeun pencegahan wabah dina bidang ieu mangrupikeun bagian penting tina asupan pertahanan asing. Dumasar kana kaayaan anu saleresna, daérah basisir anu aya hubunganana parantos ngarumuskeun langkah-langkah manajemén resensi bisnis pangropéa kapal internasional, digabungkeun sareng panilitian anu komprehensif sareng penilaian ngeunaan lintasan kapal, palabuhan berthing, pergeseran awak, sareng sajabana, sareng idéntifikasi résiko anu ditargét. Luyu sareng sarat "pamariksaan pinuh, pamariksaan heula, pamariksaan heula, pamariksaan heula, sareng perbaikan heula", uji asam nukléat awak parantos katutup sateuacan kapal internasional lebet ka pabrik kanggo diropea; Parobihan awak awak henteu kénging sateuacan hasil uji dikaluarkeun, sareng perbaikan henteu kénging dioperasikeun. Dina waktos anu sasarengan, perusahaan perbaikan kapal diperyogikeun pikeun netepkeun sistem pendaptaran sareng pelaporan pembunuhan anu komprehensif, sareng operasi perbaikan mung tiasa dilaksanakeun saatos dibunuh.


Waktos Posting: Dec-09-2020