page

wartos

  • Karya pencegahan sareng pangendalian epidemi henteu tiasa santai bari sakedap!

    Ngembangkeun wabah nyanghareupan résiko "tilu saling pakait sareng ditumpukkeun" Ti saprak mimiti usum salju, pamekaran épidemik parantos nyanghareupan résiko "tilu silih kaitung sareng ditumpukkeun", kaayaan pencegahan sareng pangendalian parantos langkung ...
    Maca deui
  • Ngagem topéng médis upami anggota rumah tangga anjeun ngasingkeun diri, saur WHO

    Sadaya anggota rumah tangga kedah nganggo masker pameunteu médis upami aya anu ngasingkeun diri di bumi sareng teu tiasa cicing nyalira di kamar, numutkeun World Health Organization (WHO). Saenyana, upami anjeun kedah ngasingkeun, anjeun kedah misahkeun diri di kamar anjeun nyalira sareng kamar mandi nyalira, WHO ...
    Maca deui
  • Vaksin kovid: Jarum 'Leungit' sareng rumor sanésna dibolaykeun

    Gulung kaluar vaksin Covid-19 di Inggris sareng Amérika Serikat minggu ieu parantos nyababkeun klaim palsu anyar ngeunaan vaksin. Kami parantos ningali sababaraha hal anu paling sering dibagi. Jarum 'Ngaleungitkeun' cuplikan BBC News nuju diliwatan salaku "buktina" dina média sosial anu Cov ...
    Maca deui
  • Covid: vaksin Oxford-AstraZeneca ngaluncurkeun ngamimitian

    Dosis anu munggaran tina Oxford-AstraZeneca coronavirus jab anu kedah dipasihkeun nalika Inggris ngagancangkeun program vaksinna pikeun ngungkulan lonjakan kasus. Langkung ti satengah juta dosis vaksin parantos siap dianggo dinten Senén. Sekretaris kaséhatan ngajelaskeun salaku "momen penting" dina ...
    Maca deui
  • Ningkatkeun frékuénsi pamariksaan tanaga anu patali sareng ranté tiis anu diimpor

    Tanggal 9 Désémber, Zhejiang ngayakeun pencegahan epidemi pneumonia makuta 58 anyar sareng konperénsi pencét kerja. Jalma anu aya hubunganana sareng Kantor Pimpinan Provinsi Grup Pencegahan sareng Kontrol sareng Biro Pengawasan Pasar Provinsi ngenalkeun kaayaan koordinasi ...
    Maca deui
  • Epidemi moal réngsé ku énggal

    "Panyebaran Global moal bérés dina 1-2 taun" "Makuta anyar sacara bertahap tiasa janten evolusi janten panyakit inféksi pernapasan musiman caket influenza, tapi bahaya na langkung ageung tibatan influenza." Dini isuk-isuk 8 Désémber, Zhang Wenhong, sutradara Depa ...
    Maca deui
  • Narékahan pikeun ngawangun halangan kaamanan pikeun kaséhatan masarakat kota

      Pencét kana telepon sélulér pikeun langsung ngadamel janji pikeun waktos uji coba asam nukleik, pamayaran online, sampling dina situs, hasil pamundut online hasil ponsel saatos kanyataan ... Dina pertengahan November, Shanghai "Pendaptaran Asam Nuklir Asam Kasihatan Awan Versi 2.0 ″ Ieu diluncurkeun ...
    Maca deui
  • Webster namina "Pandemi" salaku 2020 Word of the Year

    Xinhua News Agency, Beijing, 1 Désémber, laporan khusus média anyar Numutkeun Associated Press, New York, dina 30 Nopémber, Webster Publishing Company Amérika Serikat nunjuk "pandemi" salaku kecap taun 2020 dina Senén waktos lokal. Redaksi bébas Webster ...
    Maca deui
  • Tong hilap wabah HIV!

      Nonoman ningalikeun plakat nalika Poé AIDS Sedunia taun ayeuna di Nairobi, ibukota Kénya, 1 Désémber 2020. "Topik ieu penting pisan sabab réspon HIV global parantos dilacak sateuacan urang katépaan ku pandemi COVID-19 ayeuna," Winnie Byanyima, Executive Direc ...
    Maca deui
  • Biantara ku Diréktur Jénderal WHO

    Wilujeng enjing sadayana! Kalayan warta anu saé tina uji coba vaksin anyar-anyar ieu, cahaya na janten langkung cerah dina tungtung jalan anu panjang sareng poek dina wabah COVID-19. Ayeuna urang ngarep pisan yén vaksin, ditambah sareng tindakan kaséhatan masarakat anu kabuktian épéktip dina prakték, ...
    Maca deui
  • Naha bakal aya kambuh deui dina usum salju 2020?

    Ngeunaan masalah naha coronavirus énggal bakal terus usum salju ieu, Akademisi Zhong Nanshan saacanna nyatakeun yén host panengah tina jalur transmisi coronavirus énggal henteu jelas, sareng naha éta bakal bitu unggal taun sapertos flu masih teu jelas ...
    Maca deui
  • Juta kasus énggal dina 6 dinten!

        Dugi ka 17:27 Est dina tanggal 15 (6:27 dina tanggal 16, waktos Beijing), jumlah kumulatif kasus anu dikonfirmasi tina makuta anyar di Amérika Serikat ngaleuwihan 11 juta, ngahontal 11.003.469, sareng jumlah kumulatif maotna nyaéta 246.073 . Ti 9 Nopémber, jumlah kumulatif kasus dikonfirmasi o ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3