page

produk

  • Hot sale finger clip type fingertip pulse oxy saturation tester

    Dijual panas jinis klip ramo ujung jari pulsa uji jenuh oxy

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Portable fingertip pulse oximeter for household use

    Oksimeter pulsa ujung jari portabel pikeun panggunaan rumah tangga

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Tongee ready stock portable fingertip pulse oximeter

    Tongee siap stock portable ujung jari pulsa oksimeter

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Finger clamp finger pulse oximeter

    Ramo jepitan jari jari pulsa oksimeter

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Tongee forehead thermometer non-contact

    Thermometer dahi Tongee non-kontak

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • High precision forehead thermometer for household use

    Térmométer dahi presisi tinggi pikeun panggunaan rumah tangga

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Non-contact infrared forehead thermometer

    Térmométer dahi anu henteu dihubungi

    Topeng anak ieu nyoko kana bahan anti kabut, anu sacara efektif tiasa nyegah fogging sareng masihan visi anu jelas. Ngararancang sababaraha pola kartun dina topéng kartun barudak tiasa nyayogikeun pilihan barudak anu sanés sareng sacara efektif tiasa nangtayungan wajah murangkalih nalika kaluar.
  • Factory production Wholesale portable led uv disinfection sterilizer bag

    Produksi pabrik Grosir portabel anu dipimpin uv disinfection sterilizer bag

    Portable Health Bag mangrupikeun port disinfection ultraviolét (UV) portabel, anu ngagabungkeun téknologi disinfection ultraviolét LED. Panjang gelombang UV tina 270nm tiasa maéhan sababaraha rupa mikroorganisme ngalangkungan karusakan radiasi kana mikroorganisme (patogén sapertos baktéri, virus, spora, sareng sajabana) sareng karuksakan asam nukléat, sahingga ngahontal tujuan disinféksi.
  • Uv Portable Disinfection Bag Cell Phone Sanitizer Uv Mobile Sterilizer Box Uv Light Sterilizer

    Uv Portabel Disinfection Bag Cell Phone Sanitizer Uv Mobile Sterilizer Box Uv Light Sterilizer

    Portable Health Bag mangrupikeun port disinfection ultraviolét (UV) portabel, anu ngagabungkeun téknologi disinfection ultraviolét LED. Panjang gelombang UV tina 270nm tiasa maéhan sababaraha rupa mikroorganisme ngalangkungan karusakan radiasi kana mikroorganisme (patogén sapertos baktéri, virus, spora, sareng sajabana) sareng karuksakan asam nukléat, sahingga ngahontal tujuan disinféksi.
  • disinfectant liquid household multifunctional antiseptic disinfectant

    disinféktan rumah tangga cair multifungsi disinféktan antiseptik

    Sanitizer panangan baktérial ieu ngagaduhan kapasitas 250 ml sareng bungkus kompak anu tiasa dijalankeun. Éta tiasa maéhan 99,99% baktéri. Éta raos lembut sareng daun panangan anjeun karaos seger tanpa caket atanapi résidu. Tiasa dianggo di kantor, ruang kelas, pabrik, bumi, sakola, jsb.
  • Medical Dual Flow 5L 8L China Supply Oxygen Concentrator 10/8 liter oxygen concentrator

    Médis Dual Aliran 5L 8L Cina Suplai Oksigén Konsentrator 10/8 liter konsentrator oksigén

    Spésifikasi Nami produk: Oksigén Konsentrator Laju laju: 0-8LPM Kasucian: 93% + - 3% Tekanan outlet (Mpa): 0,04-0,07 Sora sora (dB): <= 50 Konsumsi listrik: ≤500 Alarm: Alarm Gagal Daya & Alarm tekanan tinggi & rendah LCD Display: saklar, tekanan operasi, waktos damel ayeuna, akumulasi waktos damel, waktos anu tos ditangtoskeun tina 10 menit dugi ka 40 jam. Beurat Bersih: 26kgs Ukuran: 365x375x600mm Laju aliran: 0-8LPM        
  • Pulse Oximeter Sleep Apnea Monitor Sleep Oxygen Sensor And Pulse Rate Monitor Oximeter

    Pulsa Oksimeter Saré Apne Monitor Sénsor Oksigén Sénsor Sareng Pulsa Rate Monitor Oksimeter

    Tipe Produk Spesifikasina: Oksimeter Monitor Item No.: Bahan Oksméter TJ: Beurat ABS: 28g Fitur: Fungsi Sénsitipitas Tinggi: Monitor Oksigén Konténasi Kontainer Kabocoran: Lengkep disegel, kalayan henteu aya kabocoran saatos ngaco tutup Validitas Periode: 1 taun Pakét: 100 pcs / Ukuran karton: 5.1x3x3.1cm    
12 Teras> >> Halaman 1/2