page

produk

Kinerja stabil topi transparan panel isolasi tameng nyanghareupan

pedaran pondok:

Pelindung wajah urang didamel tina bahan komposit kualitas luhur. Éta ngagaduhan fungsi sanés deformasi atanapi kacapean, headband busa lemes sareng serat pelindung serat anti kabut asétat. Cocog pikeun rumah sakit, klinik, laboratorium sareng tempat sanés


  • :
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    普通产品

    39

     

    123 (5)123 (4)4919

     

     

     

     

    1-公司介绍 2-工艺流程 3-好评表 4-车间 5-医疗备案 6-证书 7-展会 8-物流 9-问答表 10-信息


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami