page

Taros Kami

Hangzhou Tangji Médis Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

302, Lantai 3, Gedong 6, No. 688 Jalan Bin'an, Kacamatan Binjiang, Hangzhou

Telepon

0086-571-87388030 

0086 18100183575

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami