page

produk

Respirator Purifikasi Udara Powered Powered Purifier Respirator hawa Power Blower

pedaran pondok:

Produk tiasa seueur dianggo pikeun ningkatkeun kasalametan sareng kanyamanan operator di lingkungan anu kasar。 Efisiensi filtrasi produk nyaéta 99,90%, anu sacara efektif tiasa ngahalangan partikel sapertos baktéri, virus sareng lebu di lingkungan anu tercemar product Produk ngahijikeun saluran pernapasan panyalindungan, sirah sareng panyalindungan kulit sareng panyalindungan panon, kalayan panyegelan anu saé sareng pangaruh panyalindungan épéktip jangka panjang.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

普通产品

50

photobank (2)

 

Detil aksésoris:
1, Blower hawa
1-1 design Desain modular pikeun gampang ngagentos aksésoris
1-2, Ngadopsi motor brushless kakuatan tinggi
1-3 speed Laju angin tiasa diatur dina tilu gir
1-4 display Tampilan digital listrik, kagancangan angin sareng parameter sanésna
1-5 Alarm daya rendah

2, tiung engapan
2-1 、 Desain aliran udara maju
2-2 weight beurat enteng, lega sawangan
2-3 、 Épéktip ngahambat partikel éksternal
2-4 、 Desain anti kabut
2-5 、 Validitas panggunaan: tunggal atanapi 1 dinten

3 、 Nyaring
2-1 、 Bahan saringan aman
3-2 、 Gampang diganti
3-3 efficiency Efisiensi filtrasi partikel ≥99.9%
3-4 、 Validitas panggunaan: tunggal atanapi 1 dinten

4 、 aki-aki
4-1 、 Batré litium anu tiasa dieusi

4-2 、 Batré ngungkulan, desain panyalindungan kaleuleuwihan

4-3 、 Desain perlindungan panas batré
4-4 、 Kapasitas batré : 12000mha
4-5 、 Validitas panggunaan: 1 taun

5 tube Tabung pernapasan
5-1 、 Bahan anu kuat
5-2 、 Kalenturan anu saé
5-1 、 Alus panyegelan
5-2 、 reusabie saatos sterilisasi

Aplikasi: Produk tiasa dianggo sasarengan sareng papakéan pelindung pikeun ningkatkeun kanyamanan pangguna, ningkatkeun efisiensi damel, sareng sacara efektif nangtayungan kasalametan kasalametan sareng kahirupan operator
Pabrik kacemar tina lebu, tambang, laboratorium, sareng tempat nyegah baktéri sareng virus.

详情页-1

普通产品 1-公司介绍 2-工艺流程 3-好评表 4-车间 5-医疗备案

 

43

 

 

7-展会 8-物流 9-问答表 10-信息

 

 

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori