page

Tentang Kami

about-us

Hangzhou Tangji Médis Téhnologi Co., Ltd. nyaéta perusahaan peralatan médis berteknologi tinggi, dumasar kana Panilitian & Pangembangan, Manufaktur, Penjualan sareng Jasa, anu perenahna di Kacamatan Binjiang, kota Hangzhou, caket Markas Alibaba sareng 25 menit ti Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan ..

Tangji dikhususkeun dina Produk Médis salami 5 taun, produk utami kalebet papakéan isolasi, pelindung wajah, tutup sapatu, kacamata, tutup operasi, réspirator pemurnian udara, séri sistem perawatan klinis, suntikan, sampling intravena sareng séri tés, sareng sajabana ti éta, Tangji gaduh tim R&D propésional, seueur dokter médis sareng seueur panaliti sanés anu ngagaduhan cabang sareng pabrik. Salaku tambahan, Tangji ngagaduhan lokakarya GMP pemurnian tingkat 100.000 tingkat langkung ti 600 méter pasagi sareng laboratorium ngalangkungan 400 méter pasagi. Salajengna, Tangji gaduh Jurusan Kontrol Kualitas anu ketat sareng propésional pikeun mastikeun kualitas produk sareng kinerja. Kalayan tim penjualan anu berpengalaman sareng profesional 5 taun, kami parantos ngekspor produk kami ka seueur nagara sareng daérah di panjuru dunya, khususna Amérika Kalér, Éropa, Kidul Amérika, pasar Tengah Wétan sareng Afrika, anu raoseun saé reputasi diantara konsumén urang. Sareng urang tiasa nawiskeun jasa OEM & ODM pikeun minuhan sarat anu béda pikeun konsumén. Dugi ka ayeuna, Tangji parantos mastikeun sistem manajemen ISO13485 sareng produk parantos ngaluluskeun persetujuan FDA, CE, EN 166, EN13795, AAMI LEVEL 1 & 2 dll.

Tangji mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun sareng ngarepkeun hubungan bisnis anu suksés sareng palanggan anyar di panjuru dunya dina waktos anu payun. 

Sertipikat

21212
12131