4
7
5

proyék kami

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • Hangzhou Tangji Medical Technology Co., Ltd. is an innovative high-tech enterprise established by senior experts in the medical device industry in the United Nations.

    saha kami

    Hangzhou Tangji Médis Téhnologi Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi luhur inovatif anu diadegkeun ku para ahli senior dina industri alat médis di PBB.

  • Our company independently produces and sells Class I, II, and III medical devices, medical protection products, and disinfection products. The products are sold at home and abroad, and passed ISO13485 quality management system certification, CE, FDA certification.The company has the environment required by professional technology.

    Usaha Kami

    Perusahaan urang sacara mandiri ngahasilkeun sareng ngical alat-alat médis Kelas I, II, sareng III, produk panyalindungan médis, sareng produk disinféksi. Produk anu dijual di bumi sareng luar negeri, sareng lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO13485, CE, sertifikasi FDA. Perusahaan ngagaduhan lingkungan anu diperyogikeun ku téknologi propésional.

  • Strong recognition makes us stand out in the industry

    Strategi Kami

    Pangakuan anu kuat ngajantenkeun urang menonjol dina industri

produk

Ngenalkeun téknologi produksi internasional anu maju sareng bahan baku kualitas luhur pikeun produk.

  • Kadatangan Anyar
  • Produk unggulan
tentang Kami
about-us - shouye

Hangzhou Tangji Médis Téhnologi Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan peralatan médis bertéknologi tinggi, dumasar kana Panilitian & Pangembangan, Manufaktur, Penjualan sareng Jasa, anu perenahna di Kacamatan Binjiang, kota Hangzhou, caket Markas Alibaba sareng 25 menit ti Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan.

tingali langkung